Just For Men

Kunders egne billeder

Tilføj dine egne billeder

Tilføj dit eget billede af produktet. Del også gerne et efterbillede!

Anmeldelser & kommentarer

5

Baseret på 3 anmeldelser
0
0
0
0
3
Anmeld produkt
Tilføj billeder
Vurderinger og anmeldelser

Vær den første til at anmelde produktet

Just For Men
Touch Of Grey Medium Brown- Grey

3 Anmeldelser
95 kr.
Fri fragt, kan sendes med det samme
LYKO
Hair Color Kit
119 kr.Førpris 149 kr.
Beskrivelse
Ingredienser
• Bli av med lite av ditt gråa hår, inte allt: Innovativ formel använder syre i luften för att minska grått utan att bli helt av med det.
• Ingen blandning och ingen krånglig eller kladdig applikation: No-mix, no-mess system, lika enkelt som att kamma håret på bara 5 minuter, utan kladd.
• Fungerar gradvis: Tar bort lite grått med varje applikation
• Uppnå en "salt och peppar" blandning av grå färger som alla älskar
• Den första och enda syreaktiverade formeln som inte kan överfärga. Det bevarar de naturliga variationerna i ditt hår.

Produktbeskrivning
Just for Men Touch of Grey låter dig behålla lite grått och fungerar gradvis för att ge dig det perfekta utseendet: lite grått för att visa din erfarenhet, men inte så mycket att det döljer din vitalitet. Det är bra för män som vill se ut som sitt absolut bästa jag, men inte vill bli av med allt grått. Just for Men Touch of Grey är det första no-mix, no-mess system för män som lämnar dig med lite grått men som täcker resten. Att använda det är lika enkelt som att kamma håret. Det tar 5 minuter, med minimalt kladd. Med varje applikation styr du hur mycket grått som försvinner. Ingen ammoniak, ingen peroxid. Det naturliga utseendet varar upp till 6 långa veckor. Den här lådan innehåller en applikation.

Touch of Grey finns i en rad naturliga nyanser. Om du inte kan bestämma dig mellan två nyanser? Prova den ljusare nyansen först. Du kan alltid bli mörkare senare.

En låda innehåller
1 x Just For Men Touch of Grey färg (en applikation)
1 x Kamapplikator
1 x Par plasthandskar
1 x Uppsättning av instruktioner som är enkla att följa

Touch of Grey
Perfekt för att bli av med lite grått utan att bli av med allt. Tar bort lite grått för ett salt- och pepparutseende. Fungerar på bara 5 minuter.

Ingen mix, ingen röra, en produkt som är lätt att använda genom att endast kamma in den. Varar tills det gråa växer tillbaka. Naturliga resultat.

Säkerhetsvarning
Användningsinstruktioner: Hårfärgningsämnen kan orsaka allvarliga allergiska reaktioner. Läs och följ instruktionerna. Den här produkten är inte avsedd att användas på personer under 16 år. Tillfälliga "Svart Henna" -tatueringar kan öka din risk för allergi. Färga inte håret om: Du har utslag i ansiktet eller har känslig, irriterad och skadad hårbotten. Du har någonsin upplevt någon reaktion efter att du har färgat håret. Du har upplevt en reaktion på en tillfällig "svart henna" -tatuering tidigare. Undvik ögonkontakt. Skölj omedelbart om produkten kommer i kontakt med ögonen. Använd inte för att färga ögonfransar eller ögonbryn. Skölj håret väl efter applicering. Använd medföljande handskar. Läs och följ instruktionerna i den bifogade broschyren. Innehåller väteperoxid, resorcinol och fenylendiaminer. Vissa människor kan få en allergisk reaktion mot hårfärgämnen. Kom ihåg att utföra ett 48-timmars hudallergitestet före varje användning även om du tidigare har använt denna eller andra hårfärgningsprodukter. Av denna anledning, köp den här produkten två dagar innan du tänker använda den. I sällsynta fall har användning av hårfärg förknippats med hudavlagring (avpigmentering och fläckar på huden) vilket kan vara tillfälligt eller permanent. Om du märker någon hudavpigmentering eller annan allergisk reaktion som obehag eller svår klåda, avbryt användningen omedelbart. Använd inte den här produkten alls om du har problem med hudavpigmentering, såsom vita fläckar på huden (ett tillstånd som kallas vitiligo) eller om du har en familjehistoria med liknande problem, eftersom en allergisk reaktion kan orsaka tillfällig eller permanent avpigmentering av huden. Endast för extern användning. Förvara utom räckhåll för barn.
  • Kategori:Hårfarve
  • Artikelnummer:
    1446-115-0000

Købes ofte sammen med

145,15 kr.
967 kr.

Nyheder og tilbud

Bliv tilmeldt vores nyhedsbreve og sms'er, så du ikke går glip af vores tilbud og kampagner!

Følg os

Kundeservice

Copyright 2021