Kunders egne billeder

Tilføj dine egne billeder

Tilføj dit eget billede af produktet. Del også gerne et efterbillede!

Anmeldelser & kommentarer

4.6

Baseret på 4 anmeldelser
i
0
0
0
1
3
Anmeld produkt
Tilføj billeder
Vurderinger og anmeldelser

Vær den første til at anmelde produktet

Lavilin
Deodorant Cream 7 Days Sport Probiotic 10 ml

4 Anmeldelser
129 kr.
Udsolgt
Beskrivelse
Ingredienser
Lavilin 7 Days Deodorant Cream- Sport är en aluminium-, paraben- och alkoholfri deodorant som motverkar lukt i armhålorna i upp till 7 dagar med hjälp av probiotika. Deodoranten innehåller inte heller bikarbonat eller alun som vissa människor med känslig hy kan reagera på. Istället skapar goda bakterier bio-balans på hudens yta och därmed förebygger odörer. Effekten håller i flera dagar, fast man duschar som vanligt. Den är vattentålig och bakterierna spolas inte bort av vatten. Det blir dryggt och den lilla burken räcker i 10-12 månader.

Det räcker med en applicering och du kan fortsätta leva som vanligt (träna, simma, sporta, osv.) utan att applicera deodorant varje dag, vilket passar särskilt bra för dem som är aktiva och tränar mycket. Deodoranten har en mycket svag doft som många upplever som doftfri.

Användning: Ta en liten klick av Lavilin deodorantkräm och applicera i mitten av armhålorna efter du har duschat och torkat. Applicera helst på kvällen innan du lägger dig för bästa resultat. Våra kroppar vilar under natt och på det sättet hinner “goda bakterier” att komma igång. Det går jättebra att duscha på morgonen om man vill eftersom Lavilin är vattentålig. Undvik applicera direkt efter rakning eller på irriterad hud. Behövs inte att masseras in utan bara spridas lätt. Den optimala effekten uppnås efter 5-7 appliceringar. I början av användning kan det behövas applicera deodoranten lite oftare för att låta kroppen att bygga upp bakterieflora.

10 ml
  • Kategori:Deostick
  • Artikelnummer:
    2770-100-0010

Nyheder og tilbud

Bliv tilmeldt vores nyhedsbreve og sms'er, så du ikke går glip af vores tilbud og kampagner!

Følg os

Kundeservice

Copyright 2022