Kunders egne billeder

Tilføj dine egne billeder

Tilføj dit eget billede af produktet. Del også gerne et efterbillede!

Anmeldelser & kommentarer

Anmeld produkt
Vurderinger og anmeldelser

Vær den første til at anmelde produktet

Lavilin
Foot Deo 7 Days Sport Probiotic 10ml 10 ml

Vær den første til at anmelde produktet
119 kr.
Produktet er udsolgt. Vil du gerne have besked, når det kan købes igen? Klik på "Hold øje med", så sender vi dig en mail, når produktet er tilbage!
Beskrivelse
Ingredienser

Lavilin Foot Deo 7 Days i krämform motverkar fotlukt i upp till 7 dagar.

Den neutraliserar effektivt svettlukt från fötterna med hjälp av patenterad bio-balans formel som inkluderar probiotika. Den är fri från aluminiumklorid och alkohol. Det är goda bakterier som skapar en viss miljö på huden som motverkar illaluktande bakterier och håller dem borta i upp till 7 dagar! Det räcker med en applicering och du kan fortsätta leva som vanligt; träna, simma, sporta, osv. vilket passar särksilt bra för dom som tränar mycket. Nu kommer dina skor att hålla sig fräscha och du kan känna dig trygg! Rekommenderas att kombinera med skodeodorant.

Användning: Ta en liten klick av Lavilin fotdeodorant kräm med hjälp av spatel och smeta ut den på främre trampdynorna efter du har duschat och torkat (se bild på den bifogade instruktionen). Applicera helst på kvällen innan du lägger dig för bästa resultat. Applicera åter bara när lukt kommer tillbaka. Den optimala effekten uppnås efter 5-7 appliceringar.

10 ml

  • Kategori:Deospray
  • Artikelnummer:
    2770-113-0010

Nyheder og tilbud

Bliv tilmeldt vores nyhedsbreve og sms'er, så du ikke går glip af vores tilbud og kampagner!

Følg os

Kundeservice

Copyright 2023