Lavilin

Roll-on Deodorant 72h Men Probiotic 80 ml
Vær den første til at anmelde produktet
115 kr.
Produktet er udsolgt. Vil du gerne have besked, når det kan købes igen? Klik på "Hold øje med", så sender vi dig en mail, når produktet er tilbage!
Beskrivelse
Ingredienser

Lavilin Roll-on deodorant 72h Men är en aluminium-, paraben- och alkoholfri deodorant som ger dig ett 72-timmars skydd mot lukt i armhålorna med hjälp av probiotika. De goda bakterierna motverkar svettbakterier på ett naturligt sätt och effekten håller i upp till 3 dagar. Deodoranten innehåller aktiva naturliga ingredienser och en patenterad bio-balans formel. Dessutom är den fri från bikarbonat och alun som vissa människor med känslig hy kan reagera på.

Det räcker med en applicering och du kan fortsätta leva som vanligt (träna, simma, sporta, osv.), vilket passar särskilt bra för dem som är aktiva och tränar mycket. Deodoranten är vattentålig, goda bakterier spolas inte bort av vatten. Har en mild och fräsch doft. När produkten är ny ligger kulan i låst läge och du måste rulla igång Lavilin deodorant roll-on först. När innehållet kommit ut på kulan rullar den lättare.

Användning: Applicera i mitten av armhålorna efter du har duschat och torkat. Deodoranten lämnar inte fläckar men vänta ett par minuter så att den torkar innan du klär dig. Applicera helst på kvällen innan du lägger dig för bästa resultat. Undvik applicera direkt efter rakning eller på irriterad hud. Den optimala effekten uppnås efter 5-7 appliceringar.

80 ml

  • Kategori:Roll-on
  • Artikelnummer:
    2770-101-0080

Kunders egne billeder

Tilføj dine egne billeder

Tilføj dit eget billede af produktet. Del også gerne et efterbillede!

Anmeldelser & kommentarer

Anmeld produkt
Vurderinger og anmeldelser

Vær den første til at anmelde produktet