Kunders egne billeder

Tilføj dine egne billeder

Tilføj dit eget billede af produktet. Del også gerne et efterbillede!

Anmeldelser & kommentarer

4.0

Baseret på 3 anmeldelser
i
0
0
0
2
1
Anmeld produkt
Vurderinger og anmeldelser

Vær den første til at anmelde produktet

Lavilin
Roll-on Deodorant 72h Women Probiotic 80 ml

3 Anmeldelser
119 kr.
Fri fragt ved køb over 300 kr., kan sendes med det samme
Beskrivelse
Ingredienser

Lavilin Roll-on Deodorant 72h Women ger dig ett skydd i upp till tre dagar mot lukt i armhålorna med hjälp av probiotika.

Fri från aluminiumklorid, parabener och alkohol. Lavilin deodorant fungerar i harmoni med kropp och motverkar svettbakterier utan att täppa till porerna. En applicering räcker länge och du kan känna dig trygg i 2-3 dagar utan att behöva återapplicera deodorant efter varje dusch. Den är vattentålig och goda bakterier spolas inte bort av vatten. Deodoranten innehåller ingen bikarbonat eller alun som vissa människor med känslig hy kan reagera på. Istället innehåller Lavilin deodorant en unik sammansättning av antibakteriella extrakt och goda bakterier som ger ett oslagbart resultat. Har en mild blommig doft. När produkten är ny ligger kulan i låst läge och du måste rulla igång Lavilin deodorant roll-on först. När innehållet kommit ut på kulan rullar den lättare.

Användning: Applicera i mitten av armhålorna efter du har duschat och torkat. Deodoranten lämnar inte fläckar men vänta ett par minuter så att den torkar innan du klär dig. Applicera helst på kvällen innan du lägger dig för bästa resultat. Undvik applicera direkt efter rakning eller på irriterad hud. Den optimala effekten uppnås efter 5-7 appliceringar.

80 ml

  • Kategori:Roll-on
  • Artikelnummer:
    2770-102-0080

Nyheder og tilbud

Bliv tilmeldt vores nyhedsbreve og sms'er, så du ikke går glip af vores tilbud og kampagner!

Følg os

Kundeservice

Copyright 2023

Prøv vores hårtest - Klik her