1 kundebillede

Kunders egne billeder

Anmeldelser & kommentarer

3.9

Baseret på 6 anmeldelser
i
2
0
0
0
4
Anmeld produkt
Tilføj billeder
Vurderinger og anmeldelser

Vær den første til at anmelde produktet

Lavilin
Stick Deodorant 72h Women Probiotic 60 ml

6 Anmeldelser
129 kr.
Udsolgt
Beskrivelse
Ingredienser
Lavilin Stick Deodorant 72h Women med goda bakterier är en aluminium-, paraben- och alkoholfri deodorant som ger dig ett 72-timmars skydd mot lukt i armhålorna.

Deodoranten är vattentålig vilket innebär att du kan duscha som vanligt utan att behöva applicera deodorant varje dag. Den innehåller aktiva naturliga ingredienser och en patenterad bio-balans formel med probiotika. Deodoranten är fri från bikarbonat och alun som vissa människor med känslig hy kan reagera på. Den är lätt att applicera, kladdar inte och lämnar inga vita fläckar. Det räcker med en applicering vilket gör att den blir väldigt dryg. Deodoranten har en mild blommig doft som inte krockar med din parfym. Applicera Lavilin deodorant stick med två lätta strykningar i armhålorna efter du har duschat och torkat. Deodoranten lämnar inga fläckar.

Användning: Applicera helst på kvällen innan du lägger dig för bästa resultat. Det går jättebra att duscha på morgonen om man vill eftersom Lavilin är vattentålig. Undvik applicera direkt efter rakning eller på irriterad hud. Applicera bara när kroppslukten är tillbaka. Den optimala effekten uppnås efter 5-7 appliceringar.

60 ml
  • Kategori:Deostick
  • Artikelnummer:
    2770-105-0060

Nyheder og tilbud

Bliv tilmeldt vores nyhedsbreve og sms'er, så du ikke går glip af vores tilbud og kampagner!

Følg os

Kundeservice

Copyright 2022