41 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.3

Basert på 14 karakterer
0
1
0
7
6
Vurder produktet
Legg til bilder
Ditt betyg
 • for 2 uker siden

  Bra uppstramning!

  Bra uppstramning!
  Jag vill inleda lite kort med att säga att Bioeffect verkligen har lyckats med designen på den här lilla flaskan! Den är riktigt snygg i matt, silvergrå plast. Under det silvriga locket är det en rullkula som ger en skönt kylande känsla.

  Jag har hooded eyes som senaste åren blivit mer och mer framträdande, huden har blivit slappare helt enkelt. När det är som värst (om jag t ex är det minsta svullen) så räcker det övre ögonlocket ner till fransraden men normalt kan man ana att det finns lite hud precis ovanför fransarna. Jag har inga påsar eller problem med svullnad under ögonen, dock är jag lätt mörk under ögonen.
  Det jag är ute efter när det kommer till ögonprodukter är framförallt en uppstramande effekt för att ögonlocken inte ska se lika tunga ut, gärna både på lång sikt och med omedelbar effekt.
  I beskrivningen står det ”det uppfriskande och fjäderlätta serumet...”, jag upplever tyvärr inget som helst fjäderlätt. Snarare ett serum som är klibbigt och klistrigt i konsistensen och att det inte absorberas. Rullkulan är ju som sagt super! Däremot tycker jag det är lite knivigt att få till en lagom mängd serum med den här utformningen då man måste vara väldigt lätt på fingrarna. Den är väldigt dryg så det behövs så väldigt väldigt lite.
  Jag har enbart använt serumet på kvällen, just för att det inte riktigt absorberas för mig. Men det har räckt med kvällsapplicering! Som jag skrev ovan så önskar jag både direkt och långsiktig uppstramning, och dra på trissor- det har jag hittat i detta ögonserum! Jag minns inte när jag senast kunde använda eyeliner utan att få den där tjusiga extralinjen som hamnar typ på ögonbrynen. Men nu ni, nu skulle jag säkert kunna slabba på ett rejält lager eyeliner utan att få någon sorts panda-style efter ett tag!

  #lykoinflutester
  #bioeffect

  + 2

  1 liker

Bioeffect
Egf Eye Serum 6 ml

14 Vurderinger
795 kr
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Den nye BIOEFFECT EGF EYE SERUM er en kraftfull, vitaliserande anti-aging formula, kliniskt bevist å minske og forebygge fine linjer, rynker og poser under øynene.

Den oppfriskende, gel-lignende formuleringen gir umiddelbart balanserende fuktnivåer rundt øyepartiet, huden blir fastere og med en glød samtidig som man oppnår en langsiktig effekt.

Minsker og forebygger fine linjer og rynker
Minsker synlige poser under øynene
Gir glød og øker fastheten i huden
Inneholder ingen olje, parfyme og parabener
Inneholder EGF celleaktivator, et protein som naturlig finnes i huden som øker hudens naturlige måte å fornye seg på

6ml

 • Kategori:Øyekrem
 • Artikelnummer:
  1973-102-0006

Gave på kjøpet

Kjøp produkter fra Bioeffect for minst 995 kr og få denne gaven på kjøpet!

Vanligvis kjøpt sammen

2.455 kr

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Copyright 2021

Få favorittene dine levert hjem på døren før 17. mai!