Fixa midsommarlooken med Make Up Store

Vaknas det midsommarfest? Då ska du testa denna sminkning med produkter från Make Up Store.

22 jun, 2022
6 liker

Midsommar bjuder oss på årets längsta dag och kortaste natt – och ett ordentligt firande! Vi hörde av oss till Klara Berglund som jobbar på Make Up Store i Gävle. För Lyko Magazine visar hon sin snyggaste midsommarsminkning och berättar hur hon gjort den.

 

– Varför inte fira in sommaren med FÄRG? Jag har valt att skapa en somrig blå midsommarsminkning med produkter från Make Up Store! Den passar perfekt till sommarens fester, säger Klara.Börja med en bra bas

 

På sommaren vill vi ofta ha ganska lätt basmakeup, men är det fest så är det.

 

– Jag valde att applicera en ganska naturlig men täckande bas med fantastiska Soft Touch Foundation. Den går, om du vill, att bygga upp till full täckning. Med hjälp av en matt bronzer skapade jag lite liv i ansiktet. Jag applicerade den i panna, på kindben och käkben. Sedan valde jag en skimrig rouge för att tillföra lite lyster och färg till ansiktet. 

 

 

Sotad blå ögonmakeup

 

Basen lägger grunden (bokstavligen) för en snygg look, men det är på ögonen vi lägger störst fokus!

 

– Till ögonen började jag med att preppa med både ögonkräm och ögonskuggeprimer. Sedan gick jag in med en blå ögonskugga över hela locket, och sotade till den med en svart längs fransraden för att få lite djup i ögat, förklarar Klara.

 

– Med samma svarta ögonskugga valde jag också att måla en svart, vingad eyeliner. Till den inre delen av locket applicerade jag en skimrig skugga i en ljusblå ton. Till sist piffade jag till sminkningen lite extra med lösögonfransar!

 

 

Pricken över i:et – läpparna

 

Ingen look är fulländad utan något på läpparna, därför får de också lite uppmärksamhet.

 

– Sist men inte minst applicerade jag en läppenna samt läppstift i en matchade ton. Det är pricken över i:et och gör massor för helheten: En perfekt sommarsminkning! 

 

 

Midsommarmakeup från Make Up Store

 

22 jun, 2022
Av: Skjønnhetsredaktør Kajsa Larnhed

Gi din mening om artikkelen

6 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar

Bli den første til å anmelde denne artikkelen

Nyheter og tilbud

Registrer deg for våre nyhetsbrev og SMS, så du ikke går glipp av noen tilbud eller kampanjer!

Følg oss

Kundeservice

Copyright 2022