Velkommen til denne HERLIGE siden! Her finner du alle intimprodukter fra RFSU som er tilgjengelig på Lyko. Dette innebærer et bredt utvalg av kondomer som Näkken, Beyond Thin og True Feeling med flere! I tillegg kan du shoppe alt du trenger for en skånsom barbering. (Psst! Det er sexleketøy her også). Shop og NYT!

63 produkter

Allt från RFSU

 

RFSU är varumärket som hängt med de flesta av oss sedan vi gjorde vår sexdebut – eller kanske till och med innan. Varumärket är nämligen marknadsledande inom bland annat kondomer och tillverkar även grymma produkter som behövs när du till exempel rakar intimområdet. Att du hittat hit betyder att du bryr dig lika mycket om ditt sexliv som de gör! Välkommen att shoppa allt du behöver för en bra intimhälsa och säkert sex.

 

Vad är egentligen RFSU?

 

RFSU utläses Riksförbundet för sexuell upplysning och är en ideell organisation som funnits sedan 1933. RFSU arbetar med så kallad opinionsbildning (fancy ord va?) inom sexuell och reproduktiv hälsa, samt rättigheter inom samma områden. Det är dock lite skillnad på RFSU och RFSU AB. RFSU AB ägs av organisationen RFSU och är tillverkare av bland annat kondomer, sexleksaker och glidmedel. Det är deras produkter du hittar hos oss på Lyko! Det som får RFSU AB (som nästan alltid kallas bara RFSU) att sticka ut lite extra (förutom deras trygga, kvalitativa produkter) är att all vinst som företaget gör går direkt tillbaka till den ideella organisationen. Det gör att varje gång du köper hem en ny förpackning av deras kondomer, glidmedel eller graviditetstest – då bidrar du till deras fortsatta arbete med att sprida kunskap om sexuella rättigheter och intimhälsa! Wowza! Blev du just en liten vardagshjälte? Jamenvisst!

 

RFSU:s produkter

 

Vilka produkter kan du köpa här då? Jo, det mesta som du kan tänkas behöva inom sex och samlevnad. Du hittar mängder av olika sorters kondomer som skyddar mot både graviditet och könssjukdomar. Här finns även glidmedel som används för att förhöja njutningen i själva akten. Dessutom kan du köpa både graviditetstest och ägglossningstest som talar om för dig om du blivit gravid, men också om du har ökad sannolikhet för att bli det just nu. Och det är inte allt! Du kan även shoppa allt du behöver för en skonsam rakning och vård av intimområdet, kosttillskott och sexleksaker i form av vibratorer, penisringar och geishakulor.

 

RFSU – kondomer

 

Om du köpt kondomer någon gång är sannolikheten ganska stor att det var kondomer från RFSU. Varumärket är nämligen marknadsledande inom kategorin! Du hittar RFSU:s kondomer på de allra flesta ställen där kondomer generellt säljs: På din lokala matbutik, apoteken och hos oss! Fördelen med att köpa kondomer hos oss är att de levereras direkt hem till dig i våra vanliga Lyko-kartonger. Det är bra om du tycker det känns jobbigt att köpa kondomer i butik! Några av våra mest sålda kondomer från RFSU är:

 

  • Näkken kondomer
  • Beyond Thin kondomer
  • True feeling kondomer
  • Grande kondomer

 

RFSU:s – glidmedel

 

Glidmedel är underskattat, tycker vi! Det är en sådan där produkt som folk tycker är lite pinsam att vispa fram i sovrummet. Det har liksom fått stämpeln ”men ska det verkligen behövas?”. Alltså, behövas och behövas – det bör inte finnas några krav mellan dig och din partner – men glidmedel är ett väldigt bra sätt att göra sex skönare på. Glidmedel kan användas till allt från att smörja in såväl varandra som sexleksaker för att få bättre glid, till att underlätta införandet av en tampong eller menskopp. Du ser, vilken multiprodukt! I regel finns det två sorters glidmedel: Vattenbaserade och silikonbaserade. Fördelen med silikonbaserade är att du inte behöver använda så mycket, och att du kan använda det i vatten. Fördelen med vattenbaserade glidmedel är att de har bättre pris. Det finns både vatten- och silikonbaserade glidmedel från RFSU.

 

Graviditetstest från RFSU

 

Graviditetstesten från RFSU är lika säkra som de du gör hos en barnmorska. De fungerar som så att de mäter ett graviditetshormon, hCG, i din urin. Om hormonet upptäcks så kommer en bit av graviditetstestet att visa ett visst antal streck, som indikerar att du blivit gravid. Kontrollera alltid på förpackningen att du gör rätt, så kan du vara säkert på att resultatet som visas är riktigt. Graviditetstest visar nästa aldrig fel resultat om testet är positivt. Negativa svar har däremot en högre felprocent. RFSU:s graviditetstest kan göras först tre veckor efter tillfället då du misstänker att du kan ha blivit gravid, alltså samtidigt som du skulle ha fått din mens. Gör du det tidigare än så har inte tillräckligt med graviditetshormon bildats och svaret bli missledande.