Selluliitti

 Selluliitti on normaalia ja luonnollista, eikä häpeän aihe. Kehosi on fantastinen ja niin olet sinäkin! Täältä löydät tuotteet selluliitin hoitoon. 

13 tuotetta

Hudpleje til cellulite

Mange mennesker er generet af "cellulite", også kaldet appelsinhud i folkemunde - altså de små fordybninger man får i huden. Cellulite er mest almindeligt hos kvinder, men alle kan få det. Det er helt naturligt, ufarligt og meget almindeligt. Alligevel kan det være irriterende, at din hud ikke er så glat, som den var engang. Det er derfor, vi har lavet denne side! Her finder du hudpleje til dig, der ønsker at behandle cellulite ved at få en sund hud.

Det er almindeligt at få...

  • … cellulite på numsen
  • … cellulite på forsiden af låret
  • … cellulite på maven
  • … celluliter som gravid

Hvad er cellulite?

Det anslås, at omkring 90% af alle kvinder i verden vil få cellulite på et eller andet tidspunkt. Mænd kan også få cellulite, men det er ikke nær så almindeligt. Det skyldes den måde, kroppen fordeler og lagrer fedt på. Cellulite ser ud som små fordybninger i huden og er mest almindelig på lår, baller, mave og hofter.

Hvorfor får jeg cellulite?

Cellulite opstår, når fedtceller under huden presser mod hudens bindevæv, dvs. trænger op mod overfladelaget. Det får huden til at blive spændt nogle steder, og der dannes fordybninger. Man ved ikke rigtig, hvorfor fedtcellerne presser mod bindevævet, men der er mange teorier. De mest almindelige forklaringer på, hvorfor det sker, er hormoner, gener, mangel på fysisk aktivitet og dårlig blodcirkulation.

Slip af med cellulite

Det er vældig svært at komme af med cellulite, næsten umuligt. Men baseret på almindelige teorier om, hvordan de opstår, er der forskellige ting, du kan gøre for at behandle cellulite. Ud over at spise rigtigt og træne regelmæssigt er det vigtigt at opretholde en god hudplejerutine for kroppen. En god hudsundhed er en forudsætning for at holde den sund, spændstig og ungdommelig.

Behandling af cellulite

Her på siden finder du hudpleje i form af cellulitecremer og bodylotions, der giver naturen et boost i den rigtige retning. Det første trin er at sørge for, at din hud er godt hydreret, så det er vigtigt at drikke masser af vand og anvende fugtgivende hudplejeprodukter og cellulitecreme. Da mange mener, at cellulite skyldes dårlig blodcirkulation, kan regelmæssig cellulitemassage også hjælpe. Når man behandler cellulite med massage, er det vigtigt at bruge en massageolie, så man ikke slider på huden. Og nu til de rigtig gode nyheder - alt det kan du finde på denne side!