ALL I AM BEAUTY

Perfect Multi Palette
10 Reviews
499 kr
Free delivery option available, can be sent immediately
Description
Ingredients

Ansiktspaletten för alla tillfällen!
Perfect Multi Palette innehåller både highlighter, bronzer, blusher och powder så att du lätt kan skapa en naturlig, markerad eller mer avancerad look. Paletten är skapad så att du kan variera genom att låta din kreativitet flöda fritt. Färgerna passar även perfekt att använda som ögonskuggor.

Användning:
Använd färgerna var och en för sig eller tillsammans för att få den perfekta looken.

Bronzer: Ett varmt, matt, terracottafärgat bronze-rouge som är snygg att lägga på kinder, runt ansatserna i pannan och under. Man kan även använda den som ögonskugga då man vill få ett lite varmare intryck. Passar bra att pensla på med en mindre borste och svepa över ögonen/ globen för en fräsch look.

Powder: Ett tunt puder som passar många hudfärger. Perfekt för att sätta makeupen så den håller bra. Fin att använda som basögonskugga eller bara använda i T-zonen om man gillar att behålla en mer ”glowig" känsla på huden.

Highlighter : En guldtonad och silkeslen highlighter som är fin att borsta på tinningar/ över övre kindbenen, under brynen, i ögonvrån, på näsryggen, på amorbågen och den passar även bra som ögonskugga.

Blusher: Ett matt rouge som är fint att använda på kinderna. Lägg den mitt på kinden ovanpå bronzern. Den funkar även som en lättare ögonskugga

12 g

  • Category:Blush
  • Article number:
    2930-110-0000

User images

Upload your own images

Upload your own image of the product. Or why not the result of using it?

Reviews & comments

4.0

Based on 10 reviews
i
0
2
2
1
5
Review product
Your rating

Be the first to give your opinion on the product

News and offers

Join our customer club and sign up to receive our newsletters and SMS to make sure you don't miss any offers or promotions!

Follow us

Customer service

Our customer service is here for you. We can answer everything from how to pay to which shampoo is best for you. There are no stupid questions. You can reach us by e-mail: customersupport@lyko.com

Information

Copyright 2024
Customer service