Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 2 karakterer
i
0
0
0
0
2
Vurder produktet
Ditt betyg
 • for 1 mnd siden
  Verifisert kjøper

  Uplift

  Uplift night fantastisk. Blir min neste nattkrem!

Biotherm
Blue Therapy
Red Algae Uplift Set GWP

2 Vurderinger
Verdi 645 kr
Dette produktet er en del av en kampanje, og kan ikke kjøpes separat

Blue Therapy Red Algae Uplift gifting set består av Blue Therapy Red Algae Uplift 15ml, Biosource Total Renew Oil Cleanser 30ml, Life Plankton Elixir 7ml, Blue Therapy Nightcream 5ml & Blue Therapy Eyecream 5ml.

Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift DAY är en uppstramande och fuktgivande dagcreme för normal/kombinerad hud. Cremen förbättrar hudens elasticitet och fasthet med hjälp av kollagenfraktion-peptider och extrakt av den röda algen rodophycea som skördas längs med Atlantkusten. Linjer och rynkor minskar och hudens naturliga lyster ökar.

Innehåller även Biotherms regenererande signaturingrediens Life Plankton™ probiotiska fraktioner av naturligt ursprung. Crèmen har en fräsch olja-i-vatten-konsistens som sveper in huden och ger en sammetslen, återfuktad och slät finish.

Biotherm Biosource Total Renew Oil Cleanser är en löddrande rengöringsolja som avlägsnar makeup och rengör huden för en ren hud med vacker lyster. För alla hudtyper.

Biotherm Life Plankton Elixir är ett serum för alla hudtyper och åldrar, och det första steget till en vacker hud. Den innehåller 5% Life Plankton™ - Biotherms signatur ingrediens som är känd för sina regenererande egenskaper.

Biotherm Blue Therapy Eye Cream är en antiage-ögoncreme som minskar rynkor och ger ett fräschare uttryck. För alla hudtyper.

Vid köp av valfria produkter från Biotherm för minst 700 SEK
Värde: 647 SEK

 • Kategori:Øyekrem
 • Artikelnummer:
  2060-671-0000G

Nyheter og tilbud

Registrer deg for våre nyhetsbrev og SMS, så du ikke går glipp av noen tilbud eller kampanjer!

Følg oss

Kundeservice

Copyright 2022