1 Kundebilde

Satisfyer

Double Fun Incl. Bluetooth And App Black
Bli den første til å vurdere dette produktet
615 kr
Gratis fraktalternativ tilgjengelig, kan sendes omgående

Velg nyanse

Vår Double Fun stimulerar kraftfullt båda parterna under sexakten. U-formen är anpassad både på insidan och utsidan – vilket säkerställer en förförisk känsla för klitoris, G-punkt och penis. Med möjlighet att använda appen kan denna högteknologiska leksak förbättras med fjärrstyrd lek och mer!

Med Satisfyer Double Fun berikar ni ert sexliv med kraftfulla vibrationer, som sensuellt stimulerar er båda två. Partnervibratorn i klassisk U-form bärs under samlaget och det införbara skaftet stimulerar både hela penis och G-punkten. Den andra motorn döljer sig i andra änden på parvibratorn och stimulerar samtidigt klitoris. Parvibratorn består av hudvänligt silikon, som känns särskilt mjukt mot huden. Den kan även tas med i duschen eller badkaret för en trevlig stund tillsammans: Den vattenresistenta konstruktionen (IPX7) gör Satisfyer Double Fun till en idealisk kompis för sexlekar i fuktiga utrymmen. Och om din sexleksak börjar sakta ner, kan du enkelt ladda de integrerade batterierna med den medföljande USB-laddkabeln.

Parvibrator med fjärrkontroll och appstyrning
Här har man integrerat en intuitiv styrning: De många olika vibrationsprogrammen styrs via panelen på parvibratorn, den medföljande fjärrkontrollen eller Satisfyer Connect-appen. Med appen har ni tillgång till fler uppgraderingar som berikar ert sexliv: Ni har bland annat möjlighet att skapa egna vibrationsprogram, styra partnerns Satisfyer eller ansluta kontot till Spotify - det finns mycket att upptäcka! Appen är gratis och finns tillgänglig för iOS, Android och Apple Watch.

15 års garanti
2 superstarka power-motorer med fjärrstyrning
Används tillsammans med din partner
Hudvänlig silikon
Vattentät (IPX7)
Möjlig att använda även utan app
Redigerbara förinstallerade program
Oändlig mångfald av program via appen
Tyst som en viskning
Litium-ion-batterier
Magnetisk usb-laddkabel ingår
Enkel rengöring 10 vibrationsprogram

  • Kategori:Par
  • Artikelnummer:
    2666-255-0001

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Ditt betyg

Bli den første til å gi din mening om produktet