Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder
Ditt betyg

Bli den første til å gi din mening om produktet

Suntribe
Active & Sports
Suntribe All Natural Face & Sport Zinc Sunscreen SPF 30 TINTED 45 g

Bli den første til å vurdere dette produktet
159 kr
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg størrelse

45 g10 g
Beskrivelse
Ingredienser
Denna helt naturliga zinkbaserade solkräm för ansikte och sport är ett 100% naturligt och effektivt solskydd speciellt utvecklad för tuffa förhållanden. Det är ett pålitligt och naturvänligt alternativ för kraftfullt solskydd, såsom behövs vid långvarig solexponering eller i reflexiva miljöer (vatten & snö). Denna formula är gjord för varm till tropisk miljö, vilket innebär att den har bäst konsistens för applicering i temperaturer över 20 grader. Den erbjuder långvarig svett och vattenresistens.Tinted är Suntribe’s mer diskreta Sport formula, den bruna tonen skapad av ekologiskt kakaopulver smälter in i hudens naturliga toner.
Formulan består av endast naturliga och ekologiska ingredienser, och har en tjock konsistens för att garantera långvarigt skydd även i extrema miljöer (tänk stora vågor). Vid generös applikation får man tydliga indikationer på var man är skyddad (tänk livvakter eller bergsklättrare med vita näsor). Vill du ha en kraftfull ansiktsformula för kallare klimat rekommenderar vi våra Sport Sticks.
Suntribe Face & Sport är utvecklad vid Lunds Universitet och godkänd av surflärare, extremsportare och galna äventyrare världen runt. Denna produkt är perfekt att ha med som ett essentiellt solskydd på äventyr runt om i världen. Används ofta vid sporter såsom surfing, kiting, segling, klättring, cykling, och många fler.
Denna naturliga zinkbaserade solkräm skyddar dig från farlig UV-strålning genom att skapa en skyddande sköld på din hud, detta gör att produkten är 100% effektiv från sekunden du har applicerat. Det är en perfekt metod för att skydda speciellt känsliga delar av huden såsom under ögonen, näsan, öronen, nacken, händerna och axlarna.
Denna solkräm är certifierad bredspektrum, och skyddar mot både UVA och UVB strålning. Den blockerar 97% av all UVB strålning (SPF 30).
Speciellt lämpad för varma och tropiska miljöer då Suntribe Face & Sport bibehåller en bra och lättanvänd konsistens i väldigt höga temperaturer (upp till 45), samt att behållaren inte läcker även om formulan skulle bli utsatt för höga temperaturer tex. vid transport.
Extremt långvarigt och vattenresistent skydd, även under de mest krävande sol, vind och väderförhållanden. Väl applicerad fungerar formulan i alla temperaturer och förhållanden, men den har optimal konsistens för applicering i temperaturer över 20 grader. Därför är Suntribe's Face & Sport formula den optimala zink solkrämen för kraftfullt solskydd i varma och tropiska klimat.
Bäst före: 3 år. Varar i ett år efter att förpackningen öppnats.
Material: Burk gjord från 56% återvunnen bleckplåt, återvinningsbar. 100% återvunnet papper för etiketterna.
Återvinning: Metall.
Tillverkad inom EU.

Denna produkten är lämpad för alla som vill ha ett högeffektivt, vattenresistent solskydd för ansiktet. Tack vara sina naturliga och skonsamma ingredienser är produkten lämplig för personer med känslig hud i alla åldrar.
Mud Tint passar bra till personer som vill ha en sport solkräm som är något mer diskret. Med ekologiskt kakaopulver har vi skapat en brun nyans som smälter in med hudens naturliga toner bättre än någon annan Face & Sport formula vi erbjuder.
Idealsituationer för produkterna är varma till tropiska miljöer som involverar stark sol och mycket aktivitet / bad. Tex, surfing, kiting, cykling, klättring, dykning.

Denna naturliga zinkbaserade solkräm för ansiktet är främst anpassad för att användas vid aktivitet och sport i varma till tropiska miljöer (över 20 grader).
Produkten påminner om vad livvakter och bergsklättrare traditionellt använder på sina näsor. Vid generös applicering syns solkrämen som ett synligt lager.

Denna naturliga zinkbaserade solkräm för sport är perfekt för användning på hela ansiktet och specifikt för att skydda känsliga delar av kroppen, såsom näsan, öronen, under ögonen, läpparna, nacken, osv. Vid hög solexponering (mellan 11-16) och i reflexiva miljöer rekommenderar vi att applicera ett tjockt, synligt lager av produkten där du vill vara skyddad. Ett tjock lager skyddar mot solen i flera timmar utan återapplicering. Vid låg solexponering (innan 11, efter 16) räcker det med att applicera ett mindre lager av produkten, och sedan gnida ut tills transparent. Produkten har bäst konsistens för applicering i temperaturer över 20 grader. I kallare temperaturer rekommenderar vi att placera burken i handen eller i fickan i några minuter, för att snabbt mjuka upp produkten. Se video för olika metoder för applicering.

45g
  • Kategori:Ansikt
  • Artikelnummer:
    2210-114-0045

Vanligvis kjøpt sammen

348 kr
1.273 kr

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter