Kunders egne billeder

Tilføj dine egne billeder

Tilføj dit eget billede af produktet. Del også gerne et efterbillede!

Anmeldelser & kommentarer

Anmeld produkt
Vurderinger og anmeldelser

Vær den første til at anmelde produktet

Baby Foot
Exfoliation Gift Pack

Vær den første til at anmelde produktet
139,30 kr.Førpris: 146,30 kr.
Tilbuddet gælder t.o.m. d.
Produktet er udsolgt. Vil du gerne have besked, når det kan købes igen? Klik på "Hold øje med", så sender vi dig en mail, når produktet er tilbage!
Beskrivelse
Ingredienser

Den ultimata fotvårdsduon!
Presentförpackning med fotpeeling och fotkräm för hemmabruk som ger mjuka och lena fötter. Förpackningen består av ett par engångssockor i plast (strl. 36-45) innehållande gel med naturliga extrakt och fruktsyror och en återfuktande fotkräm med sheasmör (30g).

Baby Foot är det enklaste sättet att få välskötta fötter. Baby Foot är en fotpeeling som tar bort döda hudceller på fötterna så att torr och hård hud på fötter och hälar försvinner utan att använda fil eller hyvel. Förutom att avlägsna överskott av hud lämnar den huden på fötterna mjuka och fulla av fukt. Huvudingredienserna i Baby Foot är 17 typer av naturliga extrakt, där fruktsyror tränger igenom och tar bort döda hudceller. För silkeslena fötter på ett enkelt och effektivt sätt!

Baby Foot fotkräm förhindrar hudoxidation, upprätthåller hudens elasticitet och smidighet, och har anti-aging effekt. De döda hudlagren under fötterna är mycket tjockare än någon annanstans och torkar därför snabbt ut. Sheasmör tränger djupt in i huden för att absorbera fukt och behålla det. Regelbunden tillförsel av fukt förebygger död hud och håller huden mjuk och smidig. Därför er det en god vana att använda Baby Foot fotkräm som är berikad med många fördelaktiga komponenter.

1. Tvätta och torka fötterna och ta på plastsockorna. Stäng sockorna runt anklarna med den medföljande tejpen.
2. Ha på sockorna i 1 timme så att gelén absorberas. Använd gärna ett par bomullssockor utanpå för komfort.
3. Ta av plastsockorna och tvätta fötterna med mild tvål för att tvätta bort överflödig gelé.

Efter ca. 3-7 dagar kommer det yttersta hudlagret lossna och fötterna börjar flagna. Det kan ta upp till 2 veckor innan flagningen slutar. Detta varierar från person till person. Använd strumpor på natten vid behov. När behandlingen är över kommer det döda hudlagret vara borta och du får silkesmjuka fötter.

Upprepa behandlingen vid behov, upp till 4 gånger per år. Rekommenderas inte för gravida eller diabetiker.

Fotkräm: Applicera kräm på foten och massera ordentligt in till den har absorberats. Det rekommenderas att använda fotkrämen över natten. Det rekommenderas att använda Baby Foot fotkräm med sheasmör EFTER att peelingprocessen är färdig för ett optimalt resultat.

Förpackningen består av ett par engångssockor i plast (strl. 36-45) innehållande gel med naturliga extrakt och fruktsyror och en återfuktande fotkräm med sheasmör 30g.

  • Kategori:Fodpleje
  • Artikelnummer:
    1043-304-0000

Nyheder og tilbud

Bliv tilmeldt vores nyhedsbreve og sms'er, så du ikke går glip af vores tilbud og kampagner!

Følg os

Kundeservice

Copyright 2022