Kunders egne billeder

Tilføj dine egne billeder

Tilføj dit eget billede af produktet. Del også gerne et efterbillede!

Anmeldelser & kommentarer

Anmeld produkt
Tilføj billeder
Vurderinger og anmeldelser

Vær den første til at anmelde produktet

Bioeffect
Essentials Skin Care Set

Vær den første til at anmelde produktet
764 kr.Vejl. 955 kr.
Beskrivelse
Ingredienser
Den prisbelönta bästsäljaren BIOEFFECT EGF SERUM är ett kraftfullt anti-aging serum, som reducerar synbart uppkomsten av fina linjer och rynkor, ökar hudens volym, maximerar lystern och jämnar ut hudtonen. Serumet förnyar, återupplivar och återställer din hud på samma gång som den återfuktas.

BIOEFFECT EGF DAY SERUM är ett anti-aging serum speciellt utvecklat för att användas under dagtid. Serumet reducerar rynkor och fina linjer, förbättrar hudtonen och hudens textur, samtidigt som den återfuktar huden. En gelliknande textur som lätt absorberas in i huden. Idealisk bas för make-up och som primer.

BIOEFFECT EGF ESSENCE är en lätt ansiktsessens, ett pre-serum med en återfuktande och mjukgörande effekt som ger huden ett hälsosamt utseende. Fungerar som en fuktsluss och förbereder huden optimalt för efterföljande Bioeffectserum eller fuktcremer samtidigt som den förstärker EGF-effekten.

VAD ÄR EGF?
EGF (Epidermal Growth Factor) även kallad hudens cellaktivatorer förekommer naturligt i vår hud och producerar kollagen och elastin. När vi blir äldre så avtar hudens naturliga produktion av cellaktivatorer. Detta gör att huden blir både slappare och tunnare. Bioeffects produkter tillför växtbaserad EGF producerad i kornfrön, som säger åt huden att snabba på sin förnyels.
BIOEFFECT EGF SERUM
Applicera 2-4 droppar på ren och torr hud i ansiktet och på halsen varje kväll.
BIOEFFECT EGF DAY SERUM
Applicera 1-2 pump på ren och torr hud i ansiktet och på halsen varje morgon. Låt serumet absorberas in i huden under 5 minuter innan du applicerar ytterliggare hudvård eller make-up.
BIOEFFECT EGF ESSENCE
Applicera EGF Essence i handen, ca 2-4 skvättar, och klappa varsamt in den i huden i ansiktet och på halsen. Avsluta med valfri Bioeffectserum eller fuktcreme.
  • Kategori:Serum
  • Artikelnummer:
    1973-132-0000

Nyheder og tilbud

 

Følg os

Kundeservice

Information

Copyright 2020