Kunders egne billeder

Tilføj dine egne billeder

Tilføj dit eget billede af produktet. Del også gerne et efterbillede!

Anmeldelser & kommentarer

Anmeld produkt
Vurderinger og anmeldelser

Vær den første til at anmelde produktet

Lavilin
Stick Deodorant 72h Men Probiotic 60 ml

Vær den første til at anmelde produktet
119 kr.
Fri fragt ved køb over 300 kr., kan sendes med det samme
Beskrivelse
Ingredienser

Lavilin Stick Deodorant 72h Men är baserad på en sammansättning av probiotika och naturliga extrakt, motverkar svettlukt i armhålorna i upp till 3 dagar!

Deodoranten ger ett effektivt skydd mot svettbakterier utan att täppa till porerna och störa naturliga biologiska processer i kroppen. En applicering av lavilin deodorant räcker i 72 timmar fast man kan duscha varje dag utan att behöva återapplicera deodorant. Deodoranten är vattentålig och goda bakterier spolas inte bort av vatten. Deodoranten innehåller inte aluminiumklorid, parabener, alkohol, och inte heller bikarbonat eller alun som vissa människor med känslig hy kan reagera på. Den är lätt att applicera, kladdar inte och lämnar inga vita fläckar. Har en fräsch men ändå diskret doft.

Användning: Applicera Lavilin deodorant stick med två lätta strykningar i armhålorna efter du har duschat och torkat. Deodoranten lämnar inga fläckar. Applicera helst på kvällen innan du lägger dig för bästa resultat. Det går jättebra att duscha på morgonen om man vill eftersom Lavilin är vattentålig. Undvik applicera direkt efter rakning eller på irriterad hud. Applicera bara när kroppslukten är tillbaka. Den optimala effekten uppnås efter 5-7 appliceringar.

60 ml

  • Kategori:Deostick
  • Artikelnummer:
    2770-104-0060

Købes ofte sammen med

238 kr.
397 kr.

Nyheder og tilbud

Bliv tilmeldt vores nyhedsbreve og sms'er, så du ikke går glip af vores tilbud og kampagner!

Følg os

Kundeservice

Copyright 2023

Prøv vores hårtest - Klik her