Internettkrasjende priser: 25% på masse fint

Er det ikke tullete at vi feirer Cyber Monday både på lyko.com OG i butikk? Det heter jo “Cyber Monday”, ikke “Fysisk Butikk Monday”. Ah well. Du kan jo gjøre et kupp på en face mist mot blått lys eller noe annet internettvennlig. Eller ikke internettvennlig, om du foretrekker det. Happy shopping!

Last ned appen vår her:Populære Kategorier

 

Cyber Monday

5159 produkter
5159 produkter
  Vis allt
  Vis allt
  Vis allt
  Vis allt
  Vis allt
  Vis allt
  Vis allt
  Vis allt

Cyber Monday 2022

Sisten till kassan är en rutten fisk! Här kan du spana in alla våra Cyber Monday-deals och erbjudanden! Just nu bjuder vi upp till dans med smink, hudvård, hårvård och MYCKET mer – självklart till minipris. Idag är en perfekt dag att unna dig den där grejen du suktat efter ett bra tag. Kanske en ny lyxig dagkräm, en mascara som bygger magisk volym eller den där locktången som fått så himla bra recensioner? Bara din fantasi sätter gränserna bland alla deals på Cyber Monday!

Vad är Cyber Monday?

Hösten är en tid för shopping, det är givet! En månad innan jul infaller nämligen flera stora REA-högtider. Singles Day känner du säkert igen som alla singlar dag, en högtid där det firas att du är du, men den mest kända köpfesten är så klart Black Friday. Från början var Black Friday något som bara fysiska butiker sysslade med. Men vi online-shoppare vill ju också vara med! Som svar på det kokades Cyber Monday ihop. Cyber Monday är ett deal-kalas utan dess like, och äger bara rum på internet. Begreppet lanserades 2005 och sedan dess har trenden gått spikrakt uppåt. Nu är Cyber Monday en given del av varje e-handlares REA-kalender. Woho! Cyber Monday (tillsammans med Black Friday) brukar ofta ses som startskottet på julklappsshoppingen, men vad du vill klicka hem på en av årets fetaste REA-dagar är så klart helt upp till dig!

När är Cyber Monday?

Cyber Monday infaller alltid tre dagar efter Black Friday, som i år är den 26 november. Det innebär att Cyber Monday 2021 äger rum den 29/11. På denna måndag dukas ett smörgåsbord av Cyber Monday-erbjudanden och rabatter upp på Lyko. Säkert har du ett favoritmärke som du bara ÄLSKAR, men som är alldeles för dyrt? Ja, men inte på Cyber Monday. Då dyker dina favvos upp till minipris!

Varför heter det Cyber Monday?

Begreppet myntades för första gången 2005, men då hade REA-festen redan pågått i flera år. Bara själva namnet var nytt. I Sverige slog Cyber Monday igenom ungefär samtidigt som Black Friday, vilket var cirka 2013. Här är de två REA-dagarna hårt förknippade med varandra och kan ibland upplevas gå ihop. Det blir liksom en hel vecka av partypriser, deals och erbjudanden. Inte oss emot! Andra delar av världen har däremot en hårdare uppdelning, där Black Friday främst tar plats bland fysiska butiker, medan Cyber Monday sker i ”cyberrymden”, det vill säga online.

Nyheter og tilbud

Registrer deg for våre nyhetsbrev og SMS, så du ikke går glipp av noen tilbud eller kampanjer!

Følg oss

Kundeservice

Copyright 2023