Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

5

Perustuu 2 arvioon
i
0
0
0
0
2
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Better You
Hair 120 veg kaps 120 st

2 Arvosana
30,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Kuvaus
Ainesosat
Better You Hair är en exklusiv hårprodukt som innehåller en blandning av de finaste vitaminera och mineralerna från växtriket samt aminosyror, som motverkar grått hår och hjälper dig att få ditt normala hår tillbaka samt att det i fortsättningen håller sig friskt och hälsosamt.

NÖJD KUNDGARANTI

Vi har nöjd kundgaranti på denna produkt för att du som kund skall kunna känna dig trygg med att använda den. Nöjd kundgarantin börjar gälla efter 6 månaders användning. Detta för att det tar tid för hår att växa och först efter 6 månaders användning kan man se tydliga resultat. Produkten skall användas enligt instruktion på förpackningen. Ta bilder på ditt hår innan du börjar använda produkten.

För att kunna utnyttja vår nöjd kundgaranti behöver följande uppfyllas:

- Du har ätit produkten varje dag i 6 månader.
- Samtliga tomburkar skall finns kvar samt kvitton på
samtliga inköp.
- Att du inte lider av någon sjukdom som kan ge håravfall.
- Bifoga före- och efter bild med synliga datum. Det skall
på bilderna framgå när de är tagna.

Du finner mer information på Better You's hemsida.

Ett friskt och hälsosamt hår uppnås genom både yttre och inre vård. Den yttre vården kan handla om ett rengörande schampo med en ordentlig hårinpackning. Den inre vården handlar om att ge dig själv alla de näringsämnen som bidrar till ett friskt hår. För bästa resultat så bör du ta hand om ditt hår både inifrån och ut.

Vitaminer och mineraler är delaktiga i många funktioner i vår kropp. Tillsammans med protein, fett och kolhydrater försörjer de våra celler så att de kan repareras och skapa energi. Vitaminer, mineraler och spårämnen är alltså viktigt för att alla celler i kroppen ska fungera, inklusive de som ansvarar för att upprätthålla ett friskt och starkt hår. Tillförseln av näringen sker genom transport via små blodkärl till hårroten och därför är det viktigt med en god cirkulation i hårbotten.

Better You Hair innehåller så många som 13 ämnen som på olika sätt bidrar till vårt hårs hälsa. B-vitaminen biotin, mineralen zink och spårämnet selen som alla bidrar till att bibehålla normalt hår. När håret förlorar sin pigmentering innebär det att håret blir grått, spårämnet koppar hjälper till att bibehålla hårets normala pigmentering.

För att få friskt hår så måste vi även ha en frisk hårbotten och i Better You Hair finns flera viktiga komponenter även för huden och därmed hårbotten. Vitamin A bidrar till en normal hud. Aminosyran L-cystein är en svavelhaltig aminosyra som utgör en stor del av vårt hår. Vitamin B6 bidrar till normal cysteinsyntes. MSM som är organiskt svavel. Svavel finns i hår, hud och naglar. Better You Hair innehåller också helnäringsextrakt från bambu som är rikt på kisel. Kisel är en mineral som finns naturligt i vår bindväv och bidrar till bildandet av kollagen och elastin. Kollagen är ett protein som håller ihop kroppens vävnader och på så sätt kan kisel bidra till att huden håller sig fast. Kisel bidrar även till att fukt hålls kvar i huden. För att få friskt hår så måste vi även ha en frisk hårbotten.

- Biotin, selen och zink bidrar till att bibehålla normalt hår.
- Koppar bidrar till hårets normala pigmentering.
- Vitamin B6 bidrar till normal cysteinsyntes.
- Zink bidrar till normal omsättning av vitamin A.
- Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har
betydelse för blodkärlens och hudens normala funktion.
- Biotin bidrar till att bibehålla normal hud.
- Vitamin A bidrar till att bibehålla normal hud.

Rekommenderad dagsdos är två kapslar per dag i samband med måltid. En förpackning räcker i 60 dagar.

Ingredienser: Bambuextrakt (Bambusa vulgaris, 70% kisel), L-cystein, kalciumaskorbat (vitamin C), metylsulfonylmetan (MSM), L-metionin, hirsfröextrakt 4:1, biotin (vitamin B7), zinkbisglycinat, selenium (jäst), risextrakt blandning, pantotensyra (vitamin B5), retinylpalmitat (vitamin A), pyridoxal 5 fosfat (vitamin B6), kopparbisglycinat, vegetabilisk kapsel (HPMC).

Innehåll per 2 kapslar DRI*

Bambuextrakt 286 mg **
- varav kisel 200 mg **
MSM 200 mg **
L-Cystein 180 mg **
Vitamin C (syraneutral) 180 mg 225%
L-Metionin 150 mg **
Hirsfröextrakt 4:1 150 mg **
Pantotensyra (B5) 18 mg 300%
Zink 10 mg 100%
Vitamin B6 5,6 mg 400%
Koppar 1 mg 100%
Vitamin A (Palmitat) 800 µg 100%
Biotin (B7) 650 µg 1300%
Selen 55 µg 100%

*Dagligt Referensintag
**Referensintag saknas

BIOBASERAD BURK

Naturen vet bäst är vår filosofi, därför har vi valt att förpacka produkten i en miljövänlig biobaserad burk. Burk och lock består av minimum 90% biobaserad HDPE och HDPE/LDPE från sockerrör (Fastställt genom 14C ISO 13833:
2013-analys).

Ostetaan yleensä yhdessä

75,50 €
107,50 €

Uutuudet ja tarjoukset

Tilaa uutiskirjeemme ja liity tekstiviestilistallemme saadaksesi tietoa ajankohtaisista tarjouksista ja kampanjoista!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

HIUKSET & KAUNEUDENHOITO ovat intohimojamme Lykolla, kuten myös ehdottoman ensiluokkaisen ASIAKASPALVELUN tarjoaminen. Autamme selvittämään, miten saat kiharasi pysymään kauemmin, mikä huulipuna sopii viikonlopun asukokonaisuuteen, mikä partatrimmeri antaa parhaat tulokset tai mihin ihmeeseen tilausvahvistus on kadonnut - olemme täällä sinua varten! Löydät yhteystietomme ja asiakaspalvelun aukioloajat alta. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa - Ota rohkeasti yhteyttä! Psst! Usein kysytyt kysymykset -sivulta löydät vastaukset tavallisimpiin kysymyksiin.

AUKIOLOAJAT: 


Chat
ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Tietoja

Copyright 2021
LEIKITTELE LYKOLLA - 55 000 KAUNEUDENHOITOTUOTETTA