Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Durex

Real Feel Pack
Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
15,90 €*Ilman pakettihintaa: 16 €
Tuote on loppu varastosta. Haluatko sähköpostia, kun tuote on taas saatavilla? Klikkaa "seuraa tuotetta" niin hoidamme homman!
* Ei voi yhdistää alennuskoodeihin.

Durex Real Feel Condoms 8 pcs
Durex Real Feel är extra tunna, genomskinliga och glidmedelsbehandlade kondomer tillverkad av ett tekniskt avancerat icke-latexmaterial. Ger en naturlig hud mot hud-känsla, "nästan som utan". Real Feel-materialet polyisopren är mjukare och mer flexibelt än materialet i många andra kondomer, vilket ger en mer naturlig hudkänsla. Polyisopren är ett latexfritt material vilket gör att Real Feel passar även den som är allergisk mot latexproteinerna i naturgummi. Kondomerna har en Easy-On-form och behållare i toppen för bekvämlighet och god passform. Nominell bredd 56 mm.

Öppna folien vid den perforerade kanten. Var försiktig. Kondomen kan skadas av naglar och vassa föremål.Ha rullen vänd utåt. Fatta tag om behållaren och sätt kondomen på toppen av den erigerade penisen. Rulla ner kondomen till penisroten. Stanna upp och kontrollera om det känns som att kondomen ska glida av eller om den sitter åt för hårt runt penis eftersom detta kan leda till att den går sönder. Du ska ta av kondomen ganska snart efter utlösningen. Håll kondomen i ett fast grepp vid penisroten när du drar av den från penis. Kasta kondomen i papperskorg. Kondomerna får inte spolas ner i toaletten. Kondom är det enda preventivmedel som skyddar mot både graviditet och sexuellt överförbara infektioner, när man använder kondomen under hela samlaget.

Durex Real Feel Lubricant Gel
Real Feel är ett silkeslent, silikonbaserat glidmedel med värmande känsla som ger dig och din partner ännu mer njutning. Durex-glidmedel lindrar torra slemhinnor och andra obehag vid sex. Kan användas med kondomer – sätt på kondomen först och smörj sedan med glidmedlet.

Användning:
Följ alltid instruktionerna. Durex-glidmedel lindrar torra slemhinnor och andra obehag vid sex. Kan användas för vaginalt, analt och oralt sex. Produkten är inget preventivmedel och innehåller inte spermiedödande medel. Glidmedlet kan göra att spermierna rör sig långsammare.

50 ml