Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

4.5

Perustuu 6 arvioon
0
1
0
0
5
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

REVUELE
REVOX JUST
Salicylic Acid 2% 30 ml

6 Arvosana
5,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Kuvaus
Ainesosat
Osäker på vilka produkter som passar dig? Kolla in vår Guide för Revox.

REVOX JUST Salicylsyra

Salicylsyra är en betahydroxysyre (BHA), som är hämtat från naturliga källor såsom pilträdsbark, blad av vintergröna eller sockerbjörksbark. Salicylsyra är ett effektivt exfolierande medel, som er i stånd att tränga igenom tilltäppta porer i samband med fet hud for rengöring på djupet.

Syran bryter ned broarna mellan cellerna i hudens yttersta lager och avlägsnar därmed döda hudceller och överskott av talg. Det gör det möjligt att missfärgning och utbrott och att uppnå en mera jämn hudton och frisk hud. Produkten är riktad mot hud med tendens till utbrott.

Kombinera med JUST Arganolja, JUST Oljeblandning eller JUST Hyaluronsyra som en del av din dagliga skönhetsrutin för att berika och skydda huden mot uttorkning.

Varning: Kombinera inte med andra direkte syror. Använd inte på känslig, flagnande eller skadad hud. För att undgå absorption av för mycket salicylsyra i huden ska du inte skrubba eller exfoliera huden för mycket precis före användning av JUST Salicylsyra. Individuell intolerans mot produkten är möjlig. Sluta använda produkten i händelse av obehag.

Innan användning rekommenderas det att göra en sensibilitetstest: applicera produkten på ett litet område på insidan av armbågen. Om det inte uppstått irritation efter 24 timer, kan du använda produkten. Använd inte på inflammerad, solbränd eller irriterad hud. Om du märker en irriterande eller brännande känsla, ska produkten omedelbart tvättas bort med vatten/vann. Kontakta läkare om den brännande känslan kvarstår.

Användning: Applicera 4-5 droppar på kvällen på rengjord hud, och massera lätt, tills det är helt absorberade.

30 ml
  • Kategoriat:Seerumit
  • Tuotenumero:
    2680-106-0030

Ostetaan yleensä yhdessä

12,80 €
24,70 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020